Dygtig.dk Privat Pasningsordning i Aalborg, City Syd
 

Åbningstider

Åbningstiderne er:

mandag til torsdag kl. 7.15 til kl. 16.00

Fredag kl 7.15 til 15.30

Ferie

Pr. 2025 har jeg hvert kalenderår op til 38 feriedage. Ferieplanen vil blive udleveret for 1 år ad gangen. Heraf vil minimum 29 feriedage være planlagte – resten er til eventuelle akutte situationer hvor jeg kan få behov for en fridag – eller noget mere spontant men så vil de som hovedregel blive varslet med minimum 3 uger. Der er altid lukket juleaften og nytårsaften og er inkluderet i de 38 dage. 

Ferieplaner udleveres som udgangspunkt omkring juletid for det kommende år. 

Sygdom

Ved min sygdom kontaktes I via sms omkring kl . 6.00. Og I kontaktes så snart jeg er klar til at modtage børn igen.

Hvis dit barn er syg vil jeg gerne have besked så hurtigt som muligt, eller senest til barnets almindelige mødetid, af hensyn til dagens program.

Jeg kan ikke modtage et sygt barn i dagplejen, dels på grund af smittefare men også på grund af barnets behov for ekstra omsorg og pleje. Såfremt jeres barn bliver syg i dagplejen, vil I blive kontaktet med henblik på afhentning.

Det kan være svært at vurdere hvornår et barn er sygt. Et barn kan være sløjt og syg, uden at der nødvendigvis er feber. Barnet skal derfor vurderes på dens almene tilstand og ikke kun den målte temperatur. Hvis man møder op med et sløjt barn, kan man forvente at blive bedt om at tage barnet med hjem igen. Det er blandt andet for barnets egen skyld, så det kan få den ro og omsorg der kræves, men også af hensyn til smittefare, de andre børn i dagplejen og deres familier.

Hvis et barn har behov for medicin eller smertestillende anses det ikke for rask til at komme i dagpleje.

Vikar 

Min mand er godkendt som vikar og han kan derfor træde til og afhjælpe en akut situation eller når jeg skal til tandlæge og lignende.

Det er forældrenes eget ansvar at få passet sit barn under min ferie eller sygdom.

Betaling

Der betales 12 måneder om året. Betaling sker forud og skal være disponibel d. 1. i hver måned på min konto.

Der ydes tilskud til forældrene af Aalborg Kommune – se mere på Aalborg Kommunes Hjemmeside.

Gensidig opsigelsesvarsel er løbende måned + 1 måned.

I er velkommen til at kontakte mig vedrørende pris.

Betalingen er inklusiv: bleer, kost, drikkevarer, solcreme og creme til rød numse. Såfremt barnet behøver specialkost eller lignende, er I velkommen til at medbringe dette.

Forsikring

Hvis dit barns legetøj, tøj eller andet går i stykker eller forsvinder, har dagplejen ingen erstatningspligt.

Hvis dit barn forvolder skade på sig selv, andre børn, dagplejen eller andet. Er det Jeres ansvars- eller ulykkesforsikring der skal dække.

Huskeliste

• Barnevogn med godkendt sele, sengetøj, myggenet og regnslag.

• Cykelhjelm i passende størrelse og plads til hue

• Sut eller nusseklud (hvis dette bruges)

• Elefanthue og luffer / solhat

• Flyverdragt eller regntøj

• Sommerjakke

• Termostøvler eller gummistøvler

• Sko eller sandaler

• Skiftetøj (body, strømper, t-shirts, trøje og bukser)

• Hagesmække

• Sutteflasker ved behov

Tøj og sko skal passe til årstiden. Børnene bliver også rigtig stolte når de selv kan tage sko/støvler på, så det må gerne være nemt for både børn og mig.

Husk at notere navn i tøjet så vi undgår ombytninger.

Forventinger:

I kan altid forvente at jeg giver jer besked, såfremt jeg har nogle bekymringer i forhold til jeres barns trivsel og udvikling. Det samme gælder hvis der sker forandringer i dagplejen, dagplejegruppen eller andet der kan have betydning for jer og jeres barn. Men det betyder også at jeg forventer, at jeg får besked når og hvis der sker forandringer i barnets hjem, som har indflydelse på barnet! Det kan være I forældre har en svær periode og flytter fra hianden, dødsfald i den nærmeste familie, ny jobstatus og familieforøgelse. Alt sammen påvirker jeres barn og noget kan forårsage at barnet er ked af det eller lignende. Eller det kan være rigtig positivt fordi der ligepludselig er plads til mere luksustid med dagplejebarnet. Alt er lige vigtigt!

 
Marianne Nørgaard Olsen | Krondyrvej 8, 9200 Aalborg SV  | Tlf.: 20 81 40 41