Dygtig.dk Privat Pasningsordning i Aalborg, City Syd
 

Profil

Mit navn er Marianne Nørgaard Olsen. Jeg har Dygtig.dk, en privat pasningsordning, på Krondyrvej i City Syd, Aalborg. Her bor jeg sammen med min mand Thomas og pigerne, Nathalia fra 2004 og Miamaja fra 2008. Vi har en lille lukket have og en skøn legeplads lige uden for vinduet. Vi elsker at rejse til lidt varmere himmelstrøg, spise og lave god mad og hygge med vores 2 skønne piger.
Jeg er uddannet salgsassistent fra Gades Møbelcenter i 2001 og har siden altid beskæftiget mig med salg. Senest som Intern Sælger hos Exakt.
 
Jeg blev privat børnepasser i august 2009 (godkendt privat børnepasser under paragraf 78) uden mere erfaring end den jeg har erhvervet fra mine egne børn, derfor kan jeg helt klart sige, at det er lysten der driver værket. Jeg er rigtig glad for at have med børn at gøre. Der er udfordringer hver eneste dag, børnene vokser og udvikler sig hele tiden, så der er ofte fart over feltet. Jeg værdsætter et godt samarbejde med forældrene, for det er vigtigt at være åben og ærlig, især når det drejer sig om børnene og deres velbefindende.
Jeg mener det er vigtigt at lære børnene at blive selvstændige små individer og at de får lov til at udforske forskellige ting og udvikle deres kunnen.
Et lille eksempel kunne være følgende: Når barnet har lært at gå; at det så får lov til at gå selv. Selv en kort tur fra bilen og ind i dagplejen eller omvendt. Det er noget der styrker barnets selvtillid. AT KUNNE SELV !
Jeg bruger derfor meget tid på at de små får succesoplevelser og begejstres hver dag.
 
Efterhånden har jeg også sendt nogle børn videre i børnehave og det er ikke nemt at sige farvel til de kære små, for jeg får et tæt og kærligt forhold til dem og deres forældre. Alt den tid jeg bruger sammen med netop jeres barn er af stor værdi for mig - for børnene giver så meget glæde retur og det vil jeg ikke bytte for noget som helst.
 
Jeg deltager løbende i relevante kurser og foredrag i forhold til dagplejen.
Blandt andet:
 
Leg med Sprog 
Leg & Bevægelse
Førstehjælp for 0-3 årige
Få de kræsne børn til at spise
(foredrag ved børnelæge Olav Bennedbæk)
 
 
 
  
 
Her er jeg med Miamaja, Nathalia & Thomas
Marianne Nørgaard Olsen | Krondyrvej 8, 9200 Aalborg SV  | Tlf.: 20 81 40 41